Contract veiligheidstrainingen voor Van Oord

Op 4 februari jl. hebben Van Oord en Falck Safety Services een 2-jarig contract ondertekend voor het verzorgen van de veiligheidstrainingen. Van Oord, dat bekend staat als toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten (olie, gas en wind), was op zoek naar een aanbieder voor de veiligheidstrainingen en heeft hiervoor in Falck Safety Services een geschikte partner gevonden.

Van Oord heeft al jaren geïnvesteerd in een intensief trainee programma voor alle medewerkers van Van Oord. In het verlengde daarvan mag Falck nu een groot deel van alle benodigde veiligheidstrainingen aan Van Oord aanbieden.

Naast trainingen voor de Offshore, Maritieme en Windindustrie biedt Falck in Nederland ook bedrijfshulpverleningstrainingen (BHV) aan. Hiermee is Falck in staat Van Oord te voorzien in alle gewenste veiligheidstrainingen.

,,Wij zijn blij een partner te hebben gevonden die ons een totaalpakket aan veiligheidstrainingen aan kan bieden. De komende twee jaar hebben wij hier weinig omkijken naar en kunnen wij ervoor zorgen dat onze medewerkers goed getraind en veilig aan het werk kunnen,’’ aldus de heer John Knoester (Director Personnel & Organisation bij Van Oord).

,,Falck wil met het totaalpakket dat wij kunnen bieden onze klanten ontzorgen. Wij gaan deze belofte aan Van Oord zeker waarmaken,’’ aldus Tjerk Suurenbroek (Commercieel Directeur Falck Safety Services in Nederland).