Hatenboer-Water ontvangt goedkeur Kiwa voor LiquiTech

Hatenboer-Water BV ontving, nota bene tijdens de week waarin de Wereld Water Dag plaats vond, het langverwachte BRL K14010-2 certificaat voor het LiquiTech koper/zilver-ionisatiesysteem dat wordt ingezet ter voorkoming van legionella in (drink)watersystemen.

Willem Buijs, CEO van Hatenboer-Water: “Door het ontbreken van een goede overgangsregeling na het invoeren van de nieuwe Drinkwaterwet in 2011 en de nieuwe Europese regelgeving heerste er grote onduidelijkheid. Wij zijn blij dat er met de goedkeur nu een einde aan deze onrust onder gebruikers van dergelijke systemen is gekomen. We kunnen verder gaan met waar we goed in zijn: veilig water garanderen. Onze relaties zijn ons gelukkig trouw gebleven, ondanks het lastige parket waar wij gezamenlijk ongevraagd in terecht waren gekomen”.

LiquiTech
De gepatenteerde LiquiTech-technologie wordt al ruim 20 jaar met succes toegepast over heel de wereld. Het is met meer dan 1200 verkochte systemen dan ook de absolute marktleider op het gebied van deze effectieve en intensief onderzochte desinfectietechniek.

Gedegen desinfectie-ervaring
Hatenboer-Water is uitgegroeid tot een full service partner op het gebied van desinfectie van (drink)watersystemen. Willem Buijs: “Met het toepassen van al dan niet in combinatie geïnstalleerde diverse desinfectietechnologieën onderscheiden wij ons van andere partijen op de markt. Met onze kennis van waterstromen in diverse industrieën hebben wij een rijke ervaring opgebouwd. Hiermee kunnen we effectieve duurzame en economisch verantwoorde oplossingen aanbieden.”

Meer… Hatenboer-Water