Holmatro zet nieuwe standaard met multifunctionele cilinders

HolmatroNieuweCilinders

Op basis van gebruikersinput en de nieuwste technologieën heeft Holmatro opnieuw invulling gegeven aan het concept ‘multifunctionele cilinder’. Het resultaat is een compleet nieuwe range die voor de meest uiteenlopende industriële werken een passende oplossing biedt. Met het grote aantal modellen en de hoge kwaliteit van de multifunctionele cilinders zet Holmatro de nieuwe standaard.

50 Modellen
De nieuwe multifunctionele cilinderreeks van Holmatro is de meest uitgebreide range die momenteel in de markt verkrijgbaar is. Klanten hebben de keuze uit 50 verschillende modellen die standaard zijn voorzien van bevestigingsgaten in de bodem en schroefdraad op het cilinderhuis. De modellen met een capaciteit tot 50 ton hebben bovendien schroefdraad in de plunjer.

Hoogwaardige kwaliteit
Omdat gebruikers in elke situatie en omstandigheid moeten kunnen rekenen op het materiaal waarmee ze werken, moeten hun cilinders lang mee gaan en tegen een stootje kunnen. Holmatro voorziet de multifunctionele cilinders van een aantal unieke eigenschappen die de levensduur en servicetermijn van deze gereedschappen sterk ten goede komen:

Duplex Power Coating: een nikkellaag die de plunjer corrosiebestendig maakt. De toplaag van hardchroom beschermt de plunjer tegen krassen en voorkomt aanhechting van onder andere lasspetters.

Duo Power Ring: een unieke combinatie van een superieure afdichting en een zeer sterke composiet geleide-ring.

Thread Protector: een robuuste beschermring voor de draad op het cilinderhuis. De protector heeft een handige tonnageaanduiding.

XL Saddle+: het extra grote zadel dekt de bovenzijde van de plunjer volledig af waardoor deze altijd beschermd is tegen beschadigingen. Daarbij zorgt de unieke, aflopende vorm van dit zadel ervoor dat de last optimaal overgebracht wordt op de plunjer. Ongewenste excentrische belasting wordt hierdoor beperkt. De QPQ-behandeling beschermt dit type XL Saddle bovendien langdurig tegen corrosie.

Feel the power
Resultaatgerichte oplossingen bieden waarbij het werken met extreme krachten wordt gecombineerd met controleerbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid; Holmatro blinkt erin uit. De hydrauliekspecialist kijkt daarbij voortdurend naar de wensen en ervaringen van de gebruiker zelf en zet daarbij altijd de nieuwste technieken in. De ontwikkeling van de multifunctionele cilinders is daar een goed voorbeeld van. Deze cilinderrange biedt de gebruiker een enorme keuze aan allround cilinders van uitzonderlijke kwaliteit.

Meer… Holmatro