Radio Holland Netherlands en Imtech Marine & Offshore wordt Imtech Marine Netherlands

Op 17 september krijgen we een andere naam.
Onze mensen blijven precies hetzelfde.

Radio Holland Netherlands en Imtech Marine & Offshore maken al jaren deel uit van de maritieme divisie van Imtech. De nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven heeft Imtech Marine sterk en veelzijdig gemaakt. De serviceorganisatie, de expertise in navigatie- en communicatiesystemen en het wereldwijde netwerk van Radio Holland zijn binnen Imtech Marine gekoppeld aan de deskundigheid van Imtech Marine & Offshore. Bijvoorbeeld op het gebied van voortstuwing, elektrische systemen en automatisering.

Voor u biedt de samenwerking een sterk, internationaal servicenetwerk en een breed palet aan innovatieve oplossingen. Via één aanspreekpunt hebt u toegang tot méér technologie en service.

Om nóg duidelijker te maken dat we onze krachten én kwaliteiten hebben gebundeld, werken beide bedrijven vanaf 17 september onder één naam: Imtech Marine Netherlands. Maar dat is dan ook alles wat er op die datum verandert. Onze mensen blijven precies hetzelfde. Wanneer u een beroep op ze doet, brengen ze de ervaring, kennis en betrokkenheid mee, die u al jaren van ze gewend bent. Ze nemen u rompslomp uit handen en beperken uw zorgen tot een minimum. Zodat u zich ongestoord kunt concentreren op uw business. Net als altijd.

Imtech Marine Netherlands