Nieuwe helden gezocht!

Michiel Adriaenszoon de Ruyter wordt vaak genoemd als één van Nederlands’ grootste en meest bekende helden. Regisseur Roel Reiné maakte een spannende avonturenfilm van de belangrijke gebeurtenissen tijdens de laatste woelige 20 jaar van zijn leven en het Scheepvaartmuseum Amsterdam ontwierp een speciale Michiel de Ruyter Route. Wie was deze held? Ontdek het in editie 2 van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant – nu uit!

Tegenwoordig schreeuwt de industrie om maritieme/offshore helden! Heb jij interesse in een maritieme carrière? Kom dan zeker langs tijdens het Navingo Maritime & Offshore Career event (MOCE) op 22 april in het WTC te Rotterdam. Daar staan toonaangevende maritieme en offshore bedrijven paraat om jou te voorzien van informatie en inspiratie.

Meer weten over deze beurs? Editie 2 van de Maritieme & Offshore Carrièrekrant omvat een special volledig gericht op MOCE. Zo kun jij je goed voorbereiden en kom je meer te weten over wat er op de dag allemaal gaat gebeuren. Het belooft een mooie dag te worden, dus mis het niet!

Verder lees je in deze editie van de krant de visie van Jan Valkier, CEO van rederij Anthony Veder, op de gassector en haar ontwikkelingen, kom je meer te weten over smartport 2.0 en lees je meer over de samenwerking tussen MOCE en TU Delft Challenge team.

Editie 2 van de Maritieme & Offshore Carrierekrant lees je hier!