Nieuwe Mulder Motoren Webshop online !

Nieuwe dienst van Mulder Motoren staat voor een nog betere service en snelheid!
Via de website van Mulder Motoren BV kunt u nu nog makkelijker alle Volvo Penta onderdelen en accessoires online bestellen.

Het grote voordeel van de nieuwe Mulder Motoren webshop is dat klanten onderdelenboeken kunnen raadplegen voor het selecteren van de gewenste onderdelen. Ook kunt u onderdelen vinden op motortype, nummer en omschrijving.

Bovendien kunt u op deze site altijd de actuele prijzen en voorraden opvragen van alle Volvo Penta onderdelen en accessoires.

Een snelle en vakkundige service is dus gegarandeerd. Snelle en correcte levering is mogelijk door het volledige geautomatiseerde onderdelen distributiesysteem van Mulder Motoren inclusief track and tracing.

Het is een nieuwe stap naar ons doel om onze klanten nog beter te bedienen. We hopen natuurlijk dat zij regelmatig onze “digitale showroom” bezoeken, iedereen is van harte welkom, zowel particulieren als bedrijfsmatige klanten. De nieuwe website is volledig geïntegreerd met het ERP-systeem, zodat klanten altijd toegang hebben in de actuele orderstatus inclusief de historie van eerder geplaatste bestellingen.

Meer… Mulder Motoren