Online carrierekeuzes

Online initiatieven om jou te helpen bij je carrièrekeuzes

Als je in deze tijden zoekt naar een nieuwe opleiding of nieuwe baan is dat lastiger dan anders. Je zou normaal gesproken een open dag van een aantal opleidingen die je interesseren bijwonen. Bijna afgestudeerden bezoeken in-house dagen van bedrijven. Deze worden vaak vanuit studieverenigingen georganiseerd. Al deze initiatieven vinden nu geen doorgang meer. Ten minste niet op de normale manier.

Online carrierekeuzes
Online carrierekeuzes
Online carrierekeuzes

Gelukkig zijn er veel opleidingen en bedrijven die online de verbinding zoeken. Door digitale open dagen te organiseren kun je je toch goed oriënteren en de juiste carrièrekeuzes maken. Hier volgen enkele initiatieven vanuit de maritieme, offshore en energiesector:

Tijdens deze virtuele in-house dag leer je meer over de projecten van Boskalis, de manier van werken en de bedrijfscultuur. Je ontdekt carrièremogelijkheden voor stagiaires of Junior posities binnen de afdelingen Dredging & Infra, Offshore Energy en Salvage.

Je kunt 24/7 online voorlichting krijgen over de opleidingen die je kunt volgen bij Hogeschool Rotterdam. Er worden ook webinars georganiseerd waar je je voor kunt inschrijven, bijvoorbeeld Maritiem Officier of de opleiding Maritieme Techniek.

Tijdens deze avond leer je meer over het lesprogramma en kun je deelnemen aan virtual classrooms, waar je live gesprekken kunt voeren met docenten en studenten. 

Bezoek de digitale voorlichting van deze opleiding om in je eigen tempo alle informatie die docenten en studenten hebben voorbereid te bekijken. Studenten vertellen je door middel van filmpjes over hun projecten en ervaringen. Daarnaast kun je proeflessen volgen en uitgebreid de inhoud van de opleiding bekijken.

Door online presentaties te bekijken krijg je een goede indruk van de verschillende Master opleidingen die TU Delft biedt. Je kunt vragen stellen over de verschillende programma’s en toelatingseisen. Studenten kunnen je tijdens dit event alles vertellen over het studentenleven in Delft.

Op het Navingo Career Event zal je als bezoeker naast de veilige face-to-face ontmoetingen ook verschillende online en virtuele initiatieven meemaken. Binnenkort hierover meer informatie op de website.

Mis je nog een aantal initiatieven in dit rijtje? E-mail ze dan naar [email protected].

Al (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan? Bekijk dan ook de vacatures in de maritieme, offshore en energiesector op NavingoCareer.com