Op zoek naar úw ideale jachthaven, dat kan vanaf nu op Marinagids.nl

MarinaGids.nl gaat samenwerking aan met Havens à la Carte

Havens à la Carte is een kennisproject van Robert Holmes, Monica de Vast, Rob Vrolijks, Kenniscentrum (Kust)toerisme en de HISWA Vereniging en RBOI Groep en biedt een nieuwe manier van denken over jachthavens door jachthavens onder te verdelen in 51 typologieën. Zij stellen dat dé jachthaven niet bestaat. Havens à la Carte is een instrument om economisch en ruimtelijk beleid concreet te maken en zo de kansen voor watersportontwikkeling duidelijker te benoemen.

De geheel vernieuwde MarinaGids.nl, ’s werelds meest professionele zoekmachine van jachthavens, biedt watersporters een volledig overzicht van jachthavens wereldwijd. Voorheen hadden bezoekers van de website de keuze om jachthavens te zoeken op basis van naam en plaats. De huidige zoekfuncties van MarinaGids.nl zijn uitgebreid met de Haven à la Carte functie.

Door de samenwerking tussen MarinaGids.nl en Havens à la Carte is het voor bezoekers mogelijk jachthavens te zoeken op basis van deze verschillende jachthaven typologieën. “De watersporter is steeds meer op zoek naar hetgeen dat binnen hun lifestyle past. Hierbij dus ook hun jachthaven. Of dat nu een Full Service Marina is, een Natuurhaven of een Campinghaven”, aldus Henk van Egmond, Directeur Marinagids.nl

Waarbij voornamelijk bedrijven de doelgroep is van de initiatiefnemers van Havens à la Carte, voert MarinaGids.nl dit door naar de consumenten om ook de watersporters bekend te maken met de ‘nieuwe’ typologieën cultuur.

Meer… www.marinagids.nl