Registreer je voor de masterclasses tijdens Offshore Energy

Over anderhalve week vindt de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) weer plaats in Amsterdam RAI. Speciaal voor young professionals worden verschillende masterclasses georganiseerd die je een unieke kans geven om op een interactieve manier te sparren met een ‘captain of industry’. Registreren voor de masterclasses kan t/m woensdag 19 oktober.

Activiteiten voor young professionals tijdens OEEC
De twee masterclasses tijdens OEEC worden gegeven door Koos van Oord, Manager Offshore bij Van Oord en door Eric van der Meer, CEO van Airborne Oil & Gas.

Master class met Koos van Oord van Van Oord:
Op 25 oktober van 10.00 tot 12.00
Onderwerp: “How to survive the crisis: Strategies for the offshore supply industry in challenging times”
Lees meer over de master class met Koos van Oord

Master class met Eric van der Meer van Airborne Oil & Gas:
Op woensdag 26 oktober 2016 van 10.00 tot 12.00
Onderwerp: “New technology acceptance in offshore oil & gas”
Lees meer over de master class met Eric van der Meer

Wil jij deze masterclasses bijwonen?
Vergeet dan niet te registeren voor het event om aanwezig te kunnen zijn bij de masterclasses. Stuur bij het registreren je CV of motivatie mee.

Live talkshow bij de Community Square over een carrière in de energiesector
Wil je weten wat de huidige en toekomstige marktsituatie in de energiesector kan betekenen voor je carrière? Kom naar de Community Square op de beursvloer. Daar vinden verschillende live talkshows plaats. Zo is op woensdag 26 oktober van 12:30-13:30 uur een talkshow met het onderwerp “Career in energy” met Jo Peters van de Nederlandse Oil & Gas Exploration & Production Association (NOGEPA), John Baken van de Top Consortium Knowledge & Innovation Offshore Wind en Joannes Collette van het HBO Offshore Network.

Vragen? Neem contact op via [email protected] of bel +31 (0)10 2092600.