Splitsing SwetsODV

SwetsODV is een brede nautische personele dienstverlener met als kernactiviteiten het leveren van personeel voor de binnenvaart, bediening van nautische objecten, scheepvaartbegeleiding , offshore, nautisch beheer en veerponten. De aandeelhouders van SwetsODV, Maurice Swets en Jan de Vries, zijn tot de conclusie gekomen dat, door de verscheidenheid aan onderdelen, de focus onvoldoende ligt op de specifieke activiteiten. Zij hebben dan ook besloten de activiteiten te splitsen en als twee aparte organisaties verder te gaan: Swets Group en ODV Maritiem.

Swets Group gaat zich bezighouden met het leveren van personeel voor de binnenvaart en offshore. Vanuit het verleden zijn de termen “Binnenvaart” en “Swets” onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maurice Swets heeft de ambitie om “Swets” weer die belangrijke speler in de binnenvaart te maken en de activiteiten in de offshore te laten meegroeien.

ODV Maritiem blijft zich bezighouden met het leveren van personeel voor bediening van nautische objecten, scheepvaartbegeleiding, nautisch beheer en veerponten. Jan de Vries gaat met ODV Maritiem verder inhoud geven aan deze specialistische activiteiten om zo nog beter aan te sluiten bij de veranderende klantbehoefte: meer service, maximale ontzorging en goed opgeleid personeel.

Swets Group gaat rond 1 januari 2015 een nieuw kantoor in Zwijndrecht betrekken. ODV Maritiem blijft kantoor houden op de huidige locaties in Almelo en Zwijndrecht.

Meer… SwetsODV