VIDEO: 3 spectaculaire start-ups van PortXL in Rotterdam

  • binnenland

Met deze video’s krijg je een kijkje achter de schermen van 3 van de start-ups van PortXL. Op 22 juni is de Shakedown van PortXL in de Maassilo in Rotterdam. De PortXL startup teams hebben tijdens het 3 maanden PortXL-programma heel hard gewerkt om lancerende klanten te vinden, nieuwe beleggers of partners die hen kunnen helpen bij het bouwen van hun bedrijf. Tekst gaat verder onder de video’s.

PortXL in Rotterdam werkt samen met toonaangevende bedrijven, organisaties en individuen over de hele wereld, van Singapore, Houston naar Piraeus. Het doel van PortXL is om innovatieve bedrijven in de havens te laten versnellen.

Bij de Shakedown zullen de startups laten zien wat het programma hen heeft gebracht met behulp van mentoren, partners en experts. De Shakedown belooft nog spectaculairder te worden dan vorig jaar. Met een demo vloer, leuke video’s, aparte sessies van onze partners en meer.

PortXL richt zich op het bouwen van het ecosysteem dat waarde creëert voor alle stakeholders. Zij streven ernaar om start-ups te versnellen in een tijdsbestek van 3 maanden. Hoe bereiken ze dat? Met een intens mentor gedreven programma gericht op haven gerelateerde industrieën. Port XL bestaat uit oprichters, investeerders en bedrijfspartners zoals Van Oord, Haven van Rotterdam, EY, ECE, Vopak, Uniper, Boskalis, Rabobank, Rotterdamse Havenfonds en InnovationQuarter die de ondernemende reis ondersteunen en versnellen. Port XL gelooft dat het programma waarde creëert voor een groter netwerk. Alles wat zij doen is gericht op het kweken en verstoren van de maritieme, logistieke, energie- en chemische / raffinaderijmarkten.

Photo:

Related news

List of related news articles