VIDEO: Port of Den Helder en Den Helder Airport

Den Helder Airport en Port of Den Helder benadrukken hun hechte samenwerking in een video over Den Helder als logistieke ‘offshore stad’ van Nederland. De video, met de belangrijkste elementen van de logistieke offshore (olie, gas en wind) activiteiten in de Kop van Noord-Holland, wordt ingezet in een gezamenlijke profilering op internationale (vak)beurzen.

“Met deze video kunnen we het belang van onze samenwerking (inter)nationaal benadrukken en visualiseren. Het helpt ons om Den Helder binnen de offshore industrie te profileren als belangrijkste logistieke offshore haven van de zuidelijke Noordzee inclusief de grootste offshore helikopterluchthaven van Nederland”, legt directeur van Den Helder Airport Conny van den Hoff uit.

Actieve samenwerking
De video is het resultaat van de actieve samenwerking van Port of Den Helder en  Den Helder Airport. Beide bedrijven stemmen elkaars activiteiten zoveel mogelijk op elkaar af en hebben een nauwe samenwerking met het bedrijfsleven, kennisinstellingen en opleidingsinstituten in de Kop van Noord-Holland. Deze gezamenlijke inspanning moet leiden tot meer groei in de regio.

Meer… Port of Den Helder en Den Helder Airport