Vierde editie ‘Women in Technology’ kalender

Women-In-Technology-2014

Dosign Engineering en studievereniging Gezelschap Leeghwater komen voor het vierde opeenvolgende jaar met de ‘Women in Technology’ kalender. Hierin staan twaalf studentes werktuigbouwkunde van de TU Delft model met hun ‘Gereedschap voor succes’. De kalender is gratis aan te vragen op www.womenintechnology.nl. Op deze site kom je tevens alles te weten over de ‘making of’ van de kalender!

De ‘Women in Technology’ kalender laat, net als de edities van de voorgaande jaren, zien dat vrouwen hun mannetje staan in de techniek. De studentes, allemaal lid van Gezelschap Leeghwater, poseerden op locaties waar werktuigbouwkundige technieken en indrukwekkende gereedschappen aan de orde van de dag zijn. Zo werd er onder andere gefotografeerd bij Holmatro, Petrogas en Hollandia.

Gereedschap voor succes
Het thema van dit jaar is ‘Gereedschap voor succes’. Dit heeft een letterlijke, maar ook een figuurlijke betekenis. Doorzettingsvermogen, liefde voor techniek, geloven in jezelf: het zijn allemaal factoren die aan de basis liggen van een geslaagde technische carrière. De vrouwelijke benadering, die centraal staat in de kalender, speelt eveneens een belangrijke rol. De vrouwelijke benadering staat voor creatieve oplossingen en dat is precies waar het bij werktuigbouwkunde om draait.

Over Dosign Engineering
Dosign Engineering is al sinds 1985 het verbindend element in de techniek. Als kwaliteitsbureau met liefde voor techniek detacheert en bemiddelt zij middelbaar en hoog geschoolde technici naar een uitdagende functie bij een toonaangevend bedrijf. Dit binnen de R&D, Engineering, Project Controls en Constructie Management. Dankzij haar uitgebreide netwerk van professionele Dosigners kan Dosign altijd iemand bieden die aan de wensen en functie-eisen van de opdrachtgever voldoet. Van tekenaar tot sr. engineer, maar óók technici met commerciële kwaliteiten, een bestuurlijke achtergrond of ervaring in projectmanagement.