Brooke Offshore nieuwe speler Maritiem en Offshore Personeel

Brooke offshore bestaat 9 jaar en is nu ook gevestigd in Den Haag sinds juli dit jaar. Den Haag is de vierde vestiging van Brooke Offshore, de anderen zijn gevestigd in Maleisië, Verenigde Arabische Emiraten en het hoofdkantoor in Singapore. De wens om in Europa een kantoor te openen bestaat al een aantal jaar.

Zij leveren gekwalificeerd maritiem en offshore constructie personeel en bieden ook operationeel en project management aan. Een totaalpakket voor opdrachtgevers. In Nederland werken zij samen met Seaway Heavy Lifting, deze samenwerking is begonnen in Singapore.

Managing Director Erik de Haan:” Ik heb altijd aan de andere kant van de tafel gezeten en samen gewerkt met Brooke Offshore vanuit mijn verleden bij Allseas en Helix. De werkwijze van Brooke Offshore vind ik van hoog niveau, de goeie mensen, manier van omgaan, het contact en het meedenken was altijd goed. Brooke Offshore weet mensen aan zich te binden dat blijkt uit de jaren dat mensen bij Brooke Offshore blijven. Op dit moment liggen er twee grote opdrachten in de tenderfase hier in Nederland, het zou fantastisch zijn als die doorgaan. Helaas kan ik daar niet meer over zeggen. Onze focus voor de aankomende tijd is uitbreiding en naamsbekendheid in Europa.

Meer… Brooke Offshore