Seven Seas opent vestiging in Port of Den Helder

Seven Seas heeft een nieuwe vestiging geopend in Port of Den Helder. De nieuwe vestiging is op 21 januari officieel geopend door Seven Seas Northern Europe Director, Remco Janssen en Seven Seas Group Commercial Director, Mikael Karlsson.

Met de vestiging vergroot Seven Seas haar aanwezigheid in de Noordzee. De dienstverlener richt zich vanuit Den Helder voornamelijk op de offshore industrie in de regio inclusief de havens van IJmuiden, Harlingen en Eemshaven. Het bedrijf is in Nederland sinds de jaren 70 gevestigd in Rotterdam.

Het 450m² grote magazijn van Seven Seas bevindt zich direct aan de kade van Port of Den Helder, wat het leveren wat van goederen aan de offshore en schepen in de omliggende gebieden makkelijk maakt. Het warenhuis is uitgerust met een vriezer en koeling en alle benodigde middelen voor een efficiënte scheepslevering. Het magazijn is een ‘bonded’ warenhuis, waardoor Seven Seas haar klanten belastingvrije artikelen kan aanbieden. Seven Seas levert 24/7 haar diensten en producten, ongeacht waar ze zijn.

Remco Janssen, directeur Noord-Europa van Seven Seas: “Wij zijn verheugd met deze mooie locatie. De ligging en de logistieke en facilitaire mogelijkheden maken van Port of Den Helder een zéér belangrijk logistiek centrum van de offshore industrie. Door het verbeteren van onze aanwezigheid en ons dienstenpakket, worden we steeds meer de ‘conciërge van de haven’ waar onze klanten naar op zoek zijn. Onze vertegenwoordigers gaan ook daadwerkelijk aan boord om de wensen van opdrachtgevers in kaart te brengen en in te vullen. Zo kunnen wij het juiste aanbod, op het juiste moment en de juiste plaats garanderen.”

Meer… Seven Seas