(Sr.) Lifeguard Schippers gezocht

Voor het WK Lifesaving 2016  is het safety team op zoek naar gekwalificeerde Lifeguard Schippers en Senior Lifeguard Schippers.

Na jarenlang oefenen is dit je kans om als SLGS je capaciteiten als operationeel leidinggevende in de praktijk te brengen. We hebben Lifeguard Schippers nodig om de reddingsgroep te bemannen. We hebben Senior Lifeguard Schippers nodig om leiding aan de reddingsgroep te geven.

Elke reddingsgroep zal bestaan uit meerdere eenheden zoals RIBS en Waterscooters. Ben je wel schipper maar heb je nog geen ervaring op een waterscooter, geen probleem. Geef dit aan tijdens je aanmelding en wij leiden je op. Ook als binnenwater schipper ben je heel erg welkom. Dit is je kans om je op te laten leiden en ervaring op te doen op zee.

Het WK Lifesaving 2016 is een evenement dat uit meerdere onderdelen bestaat en duurt in totaal 3 weken.  We verwachten niet dat je ook 3 weken inzetbaar bent. We streven erna om elke week een compleet team te hebben. September 2016 lijkt nog ver weg, maar om voldoende mensen gedurende 3 weken beschikbaar te hebben willen we nu al beginnen met zoeken en opleiden. Daarnaast kun je dit jaar alles wat je hebt geleerd al in de praktijk brengen tijdens het NK Lifesaving en het EK IRB . Op 29 en 30 augustus wordt dit georganiseerd in Noordwijk.

Heb je interesse geef je dan op via [email protected]. Geef daarbij aan voor welke taak je ingezet wilt worden. Als je vragen hebt dan horen wij die natuurlijk graag. Lees meer