Van Oord versterkt Executive Board

COO P.H.G. (Peter) de Ridder zal na een lange loopbaan van bijna 40 jaar per 1 januari 2013 terugtreden uit de Executive Board Van Oord om met pensioen te gaan. De Raad van Commissarissen heeft in overleg met de Executive Board besloten de Executive Board met twee leden uit de onderneming te versterken. Ing. J.B.E.M. (Joep) Athmer (57) en Ir. C.A. (Niels) de Bruijn (49) worden per 1 januari 2013 benoemd tot lid van de Executive Board.

De nieuwe leden van de Executive Board hebben een lange staat van dienst in de onderneming. In zijn ruim dertigjarige loopbaan was de heer Athmer onder andere verantwoordelijk voor de operationele activiteiten in Hongkong, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de wereldwijde offshore-activiteiten. Niels de Bruijn was verantwoordelijk voor de activiteiten in Spanje, het Midden-Oosten en Azië/Australië gedurende zijn bijna twintig jaar bij de onderneming.

Per 1 januari a.s. zal de Executive Board van Van Oord bestaan uit: Drs. P (Pieter) van Oord CEO, Ir. P.W. (Paul) Verheul COO, Drs. A.J. (Arjan) van de Kerk RA CFO, Ing. J.B.E.M. Athmer en Ir. C.A. de Bruijn.

Meer… Van Oord